• Over ons

Over ons

Mijn naam is Madelon Koning en ik heb al een aantal jaren ervaring in de financiële sector. Ik werk vanuit Haarzuilens maar ben woonachtig in Vreeland. Ik ben ooit begonnen op een accountantskantoor in Hilversum waar ik een aantal jaar werkervaring op heb gedaan. Daarna heb ik bij een accountantskantoor in Zeist gewerkt. Ik heb mij vooral bezig gehouden met het boeken van administratie, btw-aangiftes en het voorbereiden van de jaarrekeningen voor verschillende ondernemingen.

Met mijn bedrijf King administration is mijn doel om ondernemers, particulieren en senioren op een persoonlijke en professionele wijze te ondersteunen bij het regelen van bankzaken en administratie. Op deze manier wil ik de zorg voor financiën uit handen nemen en rust en overzicht brengen.

Het regelen van administratie bestaat vaak uit taken die veel energie en tijd kosten en kunnen lastig zijn om zonder hulp zelf af te handelen. Door de digitale ontwikkelingen verwachten bedrijven en instellingen dat u alle financiën online regelt.

Als u niet precies weet hoe dit moet, of hier geen tijd voor hebt, kan King Administration dit voor u oplossen!

De administratie is een verplicht, en meestal geen geliefde, taak voor ondernemers. Daarom regelt King Administration de boekhouding voor ondernemers in verschillende branches zodat ZZP’ers geen tijd kwijt zijn aan de boekhouding en zich kunnen richten op het ondernemen. Bekijk hier onze werkwijze. Geen ondernemer maar toch behoefte aan administratieve hulp? Bekijk hier de thuisadministratie van King administration.

Daarnaast bieden wij ook seniorenhulp. King administratie ondersteunt senioren bij administratie en financiën, maar ook bij andere zaken zoals hulp bij boodschappen, vervoer of als gezelschapsmaatje!

Wilt u geen tijd meer besteden aan uw administratie of meer weten over een van onze andere diensten? Neem dan hier contact met ons op.

 • * velden zijn verplicht.

Nieuws

 • Hulp nodig bij uw administratie?

  Het bijhouden van uw administratie kan veel tijd en energie kosten. Bouwen de...

  Lees meer
 • Exact online

  Wil u zoveel mogelijk digitaal werken? U kunt via ons een goedkoop abonnemen...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Boekhouding voor ondernemers

  Boekhouding voor ondernemers

  Hulp nodig bij belastingaangifte, inkomstenbelasting of omzetbelasting?

  Lees meer
 • Thuisadministratie

  Thuisadministratie

  Bouwen de stapels enveloppen en papier zich op en ziet u door de bomen het bos niet meer?

  Lees meer
 • Seniorenhulp

  Seniorenhulp

  Op zoek naar hulp bij persoonlijke administratie, vervoer, een gezelschapsmaatje of boodschappen?

  Lees meer
 • Bianca

  "King administration werkt snel en zorgvuldig en neemt snel contact op bij vragen. De klanten staan op nummer 1."

  Bianca

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.